a


Vinyes i serres del Penedès

Aquesta és una bonica ruta que en una part discorre entre vinyes d'on surten alguns dels més coneguts vins dels Penedès. Per tant, es pot combinar una sortida BTT i la pràtica d'enoturisme amb la visita a algun dels cellers de la zona.

Sortim de Les Cabories (Avinyó Nou) i enfilem el camí en direcció a Cantallops. Un cop hi arribem, trobem de seguida la bonica esglesia de Santa Margarida i seguim el track per agafar el camí de la Creu de Can Rafols dels Caus. Travessarem la carretera de Begues prop del Coll del Garró i ens dirigim a Can Mitjans. A la sortida de Can Mitjans, agafem el camí del Fondo del Maset d'en Ferret que ens portarà fins la Serra de la Llampa, i d'aquí a L'Arboçar.

Deixem aquesta plana i ens enfilem a la Serra de les Gunyoles on gaudirem de bones panoràmiques sobre les vinyes. Seguint la carena en direcció nordest passem pel costat de la Creu de Llaners i tot seguit arribem al poble de les Gunyoles. On seguirem un petit tram de carretera que enllaça amb Avinyó Nou, el nostre punt de sortida i arribada.

Descàrrega de tracks
 
GPX            TRK            KML


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada